Våler kommune Oppvekst / Kultur

Kirkebygden barne- og ungdomsskole har ledig

Undervisningsstillinger

Vålerskolen består av to barnetrinnskoler (Våk skole og Svinndal skole) og en kombinert barne- og ungdomsskole (Kirkebygden barne- og ungdommsskole) og det er skolefritidsordninger tilnyttet skolene.

 

Det er ved Kirkebygden barne- og ungdomsskole ledig to stillinger på ungdomsskolen med tiltredelse senest 1 mars. Stillingene innehar kontaktlæreransvar.

Det er ledig en 100% fast stilling og et 100% svangerskapsvikariat.

 

Fakta om Våler kommune i Østfold: www.valer-of.kommune.no

 

Kvalifikasjonskrav:

  • det vil ved tilsetting bli lagt vekt på søkernes godkjente formelle kompetanse for tilsetting og undervisning i grunnskolen
  • kompetanse innen fagene matematikk og norsk

 

Personlige egenskaper:

  • gode samarbeidsferdigheter
  • et stort og godt elevengasjement
  • gode sosiale egenskaper og godt humør
  • evne til å arbeide både selvstendig og ta initastiv til fellesskapets beste
  • personlig egnethet vil bli vektlagt

 

Vi kan tilby:

  • skole med fokus på trivsel og et godt arbeidsmiljø
  • målrettet arbeid for faglig utvikling
  • systematisk arbeid med løringsmiljø og pedagogisk analyse, relasjonskometanse/klasseledelse, UiU-ungdomstrinn i utvikling, videreutvikling av vurdering for læring, innføring av ny læringsplattform

 

For stillingen gjelder ellers generelle vilkår for tilsetting på kommunalt tariffområde, lønn etter avtale og gunstig pensjonsordning.

Våler kommune ønsker at de ansatte skal representere mangfoldet i befolkningen og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke hos oss uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonhemning, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

 

Annet: 

Våler kommune benytter elektronisk søknadsprosess og ber om at søknader sendes via våre ledige stillinger på våre hjemmesider. Attester og vitnemål vil vi eventuelt be om senere.

Vi gjør oppmerksom på at alle søkere i utgangspunktet vil få sitt navn offentliggjort i kommunens postjournal og på den offentlige søkelisten. Ved ønske om å unntas offentliget må begrunnelse oppgis og ønske om unntak for offentliget vil bli vurdert ut fra begrunnelsen som er gitt i hvert enkelt tilfelle.

 

Del på:
Fylke:
Østfold
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
20.01.2019
Tiltredelse:
01.03.2019
Arbeidssted:
Våler Kommune
Kontaktpersoner:
Retor Anne Grønsleth
tlf: +47 69289223
mob: +47 90668644

Tilbake til toppen